O nama

Blog Bodybuilding & Fitness - Bosna i Hercegovina počeo je s radom 17.7.2013. s ciljem da svojim posjetiteljima na najbrži način prezentira najnovije informacije iz svijeta bosanskohercegovačkog i svjetskog bodybuildinga i fitnessa.

Blog je prvobitno pokrenut na besplatnom servisu Blogger.ba pod domenom (www.bodybuildingbih.blogger.ba), a na trenutnoj domeni (www.bodybuildinbih.com) dostupan je od 18.10.2013.

Uvjeti korištenja


Bodybuildingbih.com omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog bloga koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge bloga.

Korištenjem bilo kojeg dijela Bodybuildingbih.com bloga smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ovog bloga te prihvaćaju koristiti sadržaj istog isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava


Bodybuildingbih.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Bodybuildingbih.com bloga i podložno je tužbi.

Linkovi na druge web stranice


Bodybuildinbih.com blog sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje bloga koristite na vlastitu odgovornost i Bodybuildingbih.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.