18. 05. 2014.

Big Ramy nedodirljiv u New Yorku

Big Ramy je drugi put za redom New York Pro šampion. Ova rečenica zasigurno nije iznenadila nikoga s obzirom da se od moćnog, velikog, monstruoznog, itd. egipćanina ništa manje i ne očekuje...
Big Ramy je ponovo pomeo sve na bini i to u svakoj pozi, a ako uzmemo u obzir da je bio hospitaliziran prije koji mjeseci zbog respiratornih problema ova pobjeda može biti dokaz da ovome "tenku" ništa ne stoji na putu.

Ove godine teško da će pobijediti Wolfa i Kai-a ali zasigurno će im puhati za vratom na Olympiji dok već iduće godine svi moraju računati na to da će ova mašina promijeniti bodybuilding zauvijek.

Jedini koji je mogao koliko toliko parirati Ramyu bio je Juan Morel koji je izašao u svojoj životnoj formi i ako poradi malo na svojim nogama ove godine bi se mogao probiti među top 6 na Mr Olympiji.

Jon DeLarosa zauzeo je treće mjesto, sudeći po tome da ovaj momak ima sve dijelove tijela kompletne uz samo malo bolju formu mogao je dostići i Morela. Na 4. Mjestu Lioenel Beyeke koji je ovaj put igrao na kartu veličine očito je pogriješio, čak i da je izašao spreman kao što je to bilo u Brasilu, prvi jednostavno nebi mogao biti. Na petom mjestu našao se Max Charles za kojeg je teško bilo predvidjeti plasman.

U 212 diviziji došlo je do obračuna između Guy Cisterina i Aarona Clarka s jedne strane Cisterino ima nevjerojatno dobro razvijen donji dio tijela, a Aaron dominira u gornjim partijama, kasnije se pokazalo da je Aaron puno tvrđi i kompletiniji te je zauzeo prvo mjesto ispred Guy-a. Baito Abbaspour je zauzeo treće mjesto, iako je bio najnapakovaniji natjecatelj u 212 diviziji, da su mu leđa bila malo bolja vjerojatno bi bio prvi ili drugi, ali treba napomenuti da mu je ovo tek drugo takmičenje u ovoj kategoriji i da tek odnedavno trenira sa Dennisom Jamesom koji samo da se podsjetimo sprema i Ramy-a i Beyeke-ja.