06. 03. 2014.

Pavle Škrba: Budući bh. fitness model

Čast nam je i zadovoljstvo predstaviti vam mladog člana Terzo tima i novu nadu bh. bodybuildinga. Zove se Pavle Škrba i ima tek 17 godina i tijelo koje malo koji sedamnaestogodišnjak kod nas ima.Pavle otkriva kako je ljubav prema bodybuildingu i fitnessu osjetio nakon što je otišao na svoj prvi trening po nagovoru prijatelja, a da mu sport općenito nije stran govori i podatak da se 10 godina bavio fudbalom.

Pavle je nakon izvjesnog vremena provedenog u teretani počeo da se ozbiljnije posvećuje ovom sportu, te se posvetio obrazovanju na polju suplementacije, nutricionizma i treninga. Pavle kaže kako mu bodybuilding nije toliko privlačan koliko fitness i da mu je najveća želja jednog dana postati poznati fitness model. Ipak svi znamo kako kod nas baš i nema takmičenja u fitnessu pa će Pavle pokušati ostvariti svoje snove preko bodybuilding takmičenja, a ove godine se sprema izaći na državno prvenstvo u Jelahu 3. maja.

Pored svega on se još bavi i street workout-om i član je street workout ekipe "Sarajevo". Nedavno je odradio "photoshooting" za koji je zaslužan Jale Ibrak kojeg ovim putem pozdravlja, a slike možete pogledati na njegovoj oficijalnoj facebook stranici.

Pavle se nada kako će uspjeti u svojim naporima i da će jednog dana predstavljati našu zemlju u najboljem svijetlu. Podržava sve one koji se bave nekom vrstom sporta, a posebne zahvale idu njegovom "Terzo Timu", te firmi Elit Nutrition koji potpomažu njegov rad.

Mi mu želimo puno sreće i nadamo se da će jednog dana ostvariti svoj san!